Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 01. 2021. 17:54   >>  17:54

"PETARDA" AJNTRAHTA

Majnc iznenadio Lajpcig, Volfsburg srušio Leverkuzen

Fudbaleri Manjca pobijedili su danas na svom terenu Lajpcig sa 3:2, u utakmici 18. kola Bundeslige.

Lajpcig je golovima Tajlera Adamsa u 15. i Marsela Halstenberga u 30. minutu dva puta u prvom poluvremenu imao vođstvo, ali je Majnc oba puta stizao zaostatak golovima Muse Niakatea, u 24. i 35. minutu.

Konačan rezultat postavio je Leandro Bareiro Martins u 50. minutu meča.

Lajpcig je doživio treći poraz u šampionatu, ali je i dalje drugi na tabeli sa 35 bodova, dok je Majnc pretposljednji sa deset osvojenih bodova.

Pobjedu u gostima upisao je Volfsburg, koji je sa 1:0 slavio protiv Bajer Leverkuzena. Jedini gol na meču postigao je Bote Baku u 35. minutu.

Bajer je i dalje treći na tabeli sa 32 boda, koliko sada ima i četvoroplasirani Volfsburg.

Fudbaleri Ajntrahta pobijedili su u gostima Arminiju sa ubjedljivih 5:1.

Andre Silva je "načeo" mrežu Union Berlina u 25. minutu, dva minuta kasnije u strijelce se upisao i Filip Kostić, da bi srpski fudbaler u 33. minutu asistirao Silvi za velikih 3:0 za Ajntraht.

Serhio Kordova je u 36. minutu smanjio na 3:1, ali je to sve što je domaća ekipa uspjela na ovom meču.

U 51. minutu već je bilo 4:1 za Ajntraht poslije autogola Joakima Nilsona, a tačku na ovaj meč stavio je Luka Jović u 75. minutu.

Ajntraht je upisao sedmu pobjedu i sada je šesti na tabeli sa 30 bodova, dok je Arminija na 15. poziciji sa 17 bodova.

Fudbaleri Augsburga su prekinuli niz od tri uzastopna poraza, pošto su danas na svom terenu bili bolji od Union Berlina sa 2:1, dok je Frajburg istim rezultatom slavio protiv Štutgarta.

Union Berlin je osmi na tabeli sa 28 bodova, Frajburg je deveti sa 27, Štutgart deseti sa 22, koliko ima i Augsburg na 11. poziciji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније