Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 04. 2021. 22:18 >> 22:17

POVREDA KOLJENA

Marsijal bi mogao da propusti ostatak sezone

Fudbaler Mančester junajteda Antoni Marsijal mogao bi da propusti ostatak sezone zbog povrede lijevog koljena, rekao je danas njegov trener Ole Gunar Solšer.

Marsijal se povrijedio prošle nedjelje igrajući za reprezentaciju Francuske protiv Kazahstana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

"Izgubiti Antonija možda i do kraja sezone je veoma razočaravajuće. Posebno poslije informacija iz Francuske da to nije bilo ništa ozbiljno, ali izgleda loše", naveo je Solšer.

Kako su nedavno prenijeli francuski mediji, Marsijal se povrijedio zbog lošeg vještačkog terena u Astani, zbog kojeg je uoči utakmice bio zabrinut selektor Francuske Dididje Dešan.

"Uvijek kada igrači odu sa svojim reprezentacijama, nadate se da će se u klub vratiti spremni", dodao je Solšer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније