Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 07. 2022. 20:03 >> 20:00

DO 2025.

Marez produžio ugovor sa Sitijem

Fudbaler Mančester sitija Rijad Marez produžio je danas ugovor na još dvije godine, saopštio je engleski klub.

Marez će ostati u Sitiju do juna 2025. godine.

On je postao jedan od glavnih igrača ekipe Pepa Gvardiole, otkako je 2018. godine iz Lestera prešao u Siti.

Za četiri sezone, 31-godišnji alžirski reprezentativac osvojio je tri šampionske titule u Premijer ligi, FA kup, tri Liga kupa i igrao je u finalu Lige šampiona.

Marez je do sada odigrao 189 utakmica, postigao 63 gola i imao je 45 asistencija.

"Vrlo sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Uživao sam u svakom minutu ovdje. Zadovoljstvo je biti dio ovog nevjerovatnog kluba. Uspjeh u posljednje četiri godine je nezaboravan i učinio je da smo svi gladni i želimo da postignemo i više", rekao je Marez za klupski sajt.

"Zahvalan sam treneru Pepu i sportskom direktoru Čikiju Begiristajnu i ostalim članovima stručnog šaba jer su mi pomogli da se razvijam kao igrač i da nastavim da napredujem. Sada želim da pokušam da pomognem u postizanju uspjeha u narednim sezonama", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније