Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

РТЦГ [ L.V. ]

19. 04. 2023. 12:19 >> 14:31

BROJNI PROBLEMI, ALI SE NAZIRE SVJETLO NA KRAJU TUNELA

Koliko ćemo da čekamo stadion na Cetinju

Spolja izgleda kao Artemio Franki u Firenci, parking, novi lokali, novi dah života za Cetinje i biće završeno ali, kada.

Sve je počelo 2015. godine kada je Fudbaslki savez Crne Gore pokrenuo proces, Prijestonica prihvatila, a onda su napravili projektnu dokumentaciju, i Uprava za kapitalne projekte je novembra 2017. godine sa izvođačem radova "Elangom" krenula sa poslom.

Rok je bio tri godine do novembra 2020. godine, ali po njihovim riječima ta dokumentacija nije bila dobra. Sreli su se sa brojnim preprekama od terena sa jamama, teškoća sa agregatima, betonskom, odnosno čeličnom tribinom, potom snijegobranom i na kraju samim terenom.

Svijetlo na kraju terena se nazire, do kraja ove godine, a poglejte detaljnije o ovom problemu u prilogu kolege Nebojše Šofranca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније