Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 06. 2023. 13:26 >> 13:28

"PRINC RIMA"

Toti: Berluskoni je uradio sve da me dovede u Milan, biću mu vječno zahvalan

Legenda Rome Frančesko Toti otkrio je za "Skaj Sport" da je bivši predsjednik Milana Silvio Berluskoni uradio sve da ga dovede na "San Siro".

"Princ Rima" cijelu karijeru proveo je na "Olimpiku", a u karijeri je odbio brojne ponude, između ostalih i od Real Madrida.

"Bio je zanimljiva osoba. On je učinio sve da me dovede u Milano, ali nakon mog putovanja sa Romom, bilo je teško za mene da se razđem sa klubom. Biću mu zahvalan zauvijek. On će vječno biti broj "1" za mene, na i van terena. Imao je sve da pobijedi", izjavio je Toti.

Berluskoni je preminuo juče u Milanu u 86. godini.

Toti je postigao 307 golova u 786 utakmica za Romu, a karijeru je završio 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније