Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

24. 07. 2023. 21:12 >> 22:13
1

RAGOVANjE TIVATSKOG KLUBA

UO Arsenala: Odbacujemo navode, nadležni organi će utvrditi da li je bilo nepoštenih radnji pojedinaca

Upravi odbor fudblaskog kluba Arsenal iz Tivta, odbacio je naovode poljske nacionalne televizije "TVP", koja je danas ranije navela da je utakmica tivatskog kluba i jermenskog Alaškerta (1:6 za Alaškert) u Ligi konferencija sumnjiva zbog navodnog namještanja.

Novinar poljske TVP Mateuš Miga je naveo da postoje indicije da su dvije utakmice 1. kola Lige konferencije namještene, a jedna od njih je upravo utakmica našeg i jermenskog predstavnika.

TVP tvrdi da su kladionice primile više od 250 hiljada eura tokom prvog poluvremena na igru "2+gola", iako je rezultat u 35. minutu bio 0:0.

Prvi gol na "DG Areni" postignut je u 40. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi.

Kladionice su pokušale da stopiraju visoke uplate u posljednjih 10 minuta prvgo dijela igre, ali su neke već bile uplaćene, a u tim trenucima kovta je iznosila čak 30.

"Utakmica je na kraju završena rezultatom 1:6, i to "na još sumnjiviji način", pošto su gosti postigli dva gola u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena", navodi "TVP".

"Upravni Odbor FK "Arsenal" Tivat odbacuje navode koji su izašli u inostranim medijima, a preuzeli crnogorske novinske kuće i portali. Meteorski uspon našeg kluba u posljednje dvije godine, sa divljenjem sigurno ne gledaju svi u Crnoj Gori, ali to je naša zbilja i stvarnost", navode iz tivatskog kluba na ove optužbe.

Oni navode da će istražni organi istražiti da li je bilo "nepoštenih radnji pojedinaca".

"Naravno da naš klub nema veze sa nečasnim radnjama, ukoliko ih je bilo, dok će nadležni organi utvrditi da li je bilo nepoštenih radnji nekih pojedinaca. Umorni smo od stalnog provlačenja kroz blato, dok postižemo istorijske rezultate", kazali su iz Arsenala.

Na kraju imali su poruku za domaće medije.

"To nikako ne znači da ne ohrabrujemo novinare da pišu i prenose. Upravo je dužnost svih nas da im omogućimo slobodu govora, jer je na koncu, to djelotvorno po cijelo društvo.To je breme koje svaki klub mora da nosi, a predstavlja državu. Upravo je ova uprava omogućila da se predstavlja svoja zemlja, sa velikim žalom što u ovoj maloj patriotskoj borbi nismo odnijeli pobjedu.Molimo sve novinske kuće da u istoj mjeri isprate buduću dokazanu nevinost našeg kluba, kako bi dobili ličnu satisfakciju", zaključili su iz Arsenala.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније