Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

25. 07. 2023. 19:55 >> 19:55

U KLUBU RAZOČARANI POANŠANjEM IGRAČA

Brajtvajt ne želi da igra drugu ligu: Napustio Espanjol i nikome se ne javlja

Nekadašnji fudbaler Barselone, Martin Brajtvajt uzburkao je špansku, ali i evropsku javnost odlukom da napusti njegov trenutni klub Espanjol.

Danac je spakovao kofere, i napustio hotel u kome je odsjela ekipa Epsanjola, bez da je ikoga obavijestio o tome, a ignorisao je telefonske pozive čelnika kluba, prenosi "Relevo".

Isti izvor navodi da je razlog ovakve odluke taj, što Brajtvajt ne želi da igra durgu ligu, a kao mogućnost pominje se i prijevremeno penzionisanje 32-godišnjaka.

Sportski direktor Espanjola, Fran Garagaraca rekao je da je ovakvo ponašanje igrača neprihvatljivo.

"Razgovarao sam s njim i rekao mi je da ne želi da bude ovdje i da želi da pronađe izlaz. Ali situacija je vrlo jasna - igrač ima ugovor sa Espanjolom još dvije godine i klub računa na njega, jer je on za nas veoma važan igrač. nema više o čemu da se priča. On ne želi da bude ovdje i mi tu ne možemo ništa. Ne mogu da ga vežem, ali očigledno je ono što se dogodilo veoma ozbiljno i da smo razočarani”, istakao je Garagaraca.

On je, takođe, rekao da će Brajtvajt snositi posqedice, ukoliko se situacija ne promijeni. 

"Nadajmo se da će se vratiti, jer u suprotnom, moraćemo da počnemo da razgovaramo o primjeni disciplinskog režima, a to je već u toku. Naši članovi se ne poštuju i mi to nećemo dozvoliti. Ni od Martina niti bilo koga drugog. Sve što nije u skladu sa klupskim vrijednostima je velika greška. To je ozbiljan nedostatak poštovanja", poručio je sportski direktor Espanjola i dodao da ne zna gdje se igrač trenutno nalazi, jer se ne javlja na telegon.

"Ne znamo gdje je on ili bilo šta drugo. Prvo će morati da nas pozove i da objašnjenje. Čekamo da dođe i da vidimo šta ima da nam kaže. Nakon što je otišao, pozvao sam ga, ali nije podigao slušalicu. Razgovarali smo sa njegovim agentom i on nam je rekao da je Brajtvajt odlučio da napusti kamp i da ne može da nam kaže mnogo više", zaključio je Garagaraca.

Brajtvajt je u Espanjol stigao prije nepuno godinu dana, pošto mu je istekao ugovor sa Barselonom u kojoj je proveo dvije ipo godine. Imao je solidnu sezonu iza sebe, pošto je postigao 10 golova i dvije asistencije na 31 utakmici u La Ligi, ali nije uspio da pomogne ekipi da sačuva prvoligaški status. Ispostaviće se, prelomni trenutak u njegovoj karijeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније