Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 09. 2023. 19:46 >> 19:46
2

ISKREN U SVOJIM ŽELjAMA

Nadal: Volio bih da postanem predsjednik Reala, ali...

Španski teniser, Rafael Nadal, najavio je da će naredna sezona biti njegova posljednja u kariejri, a u jednom intervjuu je otkrio koji bi posao ubuduće želio da obavlja.

Poznato je da je Nadal veliki navijač madridskog Reala, a u intervjuu koji je dao za španski "Muvistar" irazio je želju da na mjesto predsjednika kluba zamijeni Florentina Pereza.

"Da li bih volio da budem predsjednik Real Madrida? Mislim da bih volio, ali ima mnogo stvari. Trenutno nema šta da se kaže, jer imamo najboljeg mogućeg predsjednika", poručio je Nadal misleći na Florentina Pereza.

"Ono što mislim danas, možda neću misliti sjutra. Ima mnogo preokreta u životu. Morate da znate da li ste kvalifikovani za ovakve stvari. Prilično sam realan. Znam svoja ograničenja. Ne znam da li bih bio sposoban ili ne. Vrijeme će pokazati", dodao je Nadal.

Statut Real Madrida postavlja stroge kriterijume da bi neko postao predsjednik kluba. To uključuje članstvo u klubu najmanje 20 godina, mogućnost da lično garantuje 15 odsto godišnjeg budžeta kluba i posjedovanje španskog državljanstva.

Aktuelni predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, je na toj funkciji od juna 2009, a prethodno je bio na čelu od 2000. do 2006. Trenutno mu je to drugi mandat, a klub uživa u jednoj od svojih najuspešnijih epoha, kako u fudbalu tako i u košarci.

Predstojeći predsjednički izbori u "kraljevskom klubu" održaće se 2025. godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније