Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

04. 10. 2023. 16:03 >> 16:04

PRODUBIO KRIZU JUNAJTEDA

Zaha: Velika noć za mene, ostvario sam snove

Napadač Galatasaraja Vilfred Zaha bio je jedan od najzapaženijih igrača u pobjedi svog tima nad Mančester junajtedom 3:2. On je istakao da mu je to jedan od najdražih trijumfa u karijeri.

Ekipa iz Istanbula je tako nakon drugog kola u Ligi šampiona preuzela drugo mjesto u grupi sa četiri boda.

Saha je postigao gol za 1:1...

"Ostvario se san, zaista. Srećan sam da igram u ovom takmičenju i postižem golove. Ovo je velika noć za mene", rekao je Zaha, koji je igrao za Junajted.

Kod rezultata 2:2 Ikardi nije iskoristio penal, ali je Argenatnac iskupio u finišu meča i donio pobjedu.

"Ovaj tim ima vjeru u sebe. Ono što znam za ovu ekipu je da smo imali dovoljno kvaliteta da ih savladamo. Znali smo da ako i budemo u zaostatku da treba da dignemo glavu i nastavimo. Uradili smo to i stigli do pobjede", rekao je Zaha.

Rekao je kako je pokazao da zaslužuje da igra na najvećoj sceni.

"Uspjeli smo da uradimo nešto važno. Imao sam priliku da pokažem svoj talenat protiv najboljih. Tu se pokazuje da li si dobar ili ne, dani kao ovaj su ono što mi znači", zaključio je Zaha.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније