Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

04. 11. 2023. 17:45 >> 17:50

PRIMERA

Đirona se ne zasutavlja: Deseta pobjeda od početka prvenstva

Fudbaleri Đirone pobijedili su danas u gostima Osasunu sa 4:2, u utakmici 12. kola španske Primere.

Đirona je upisala desetu pobjedu od početka šampionata i ponovo je preuzela prvo mjesto na tabeli sa 31 bodom, odnosno ima tri boda više od Real Madrida, dok je Osasuna ostala na 11. poziciji sa 13 bodova.

Ivan Martin je pogotkom u 16. minutu donio vođstvo Đironi, ali je devet minuta kasnije izjednačio Ante Budimir i ekipe su sa 1:1 otišle na odmor.

Poslije deset minuta igre u drugom poluvremenu, Budimir je svojim drugim golom na meču preokrenuo rezultat, ali je Đirona do kraja ipak uspjela da stigne do sva tri boda.

Najpre je Artem Dovbik izjednačio na 2:2 u 71. minutu, da bi pobjedu Đironi donijeli Viktor Cigankov u 80. i Aleksi Garsija u 90. minutu.

Fudbaleri Đirone će u narednom kolu Primere gostovati Rajo Valjekanu, dok će Osasuna dočekati Las Palmas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније