Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

22. 11. 2023. 23:04 >> 23:04

"PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE"

Keni nije više selektor Republike Irske

Fudbalski savez Republike Irske potvrdio je večeras da ugovor selektora Stivena Kenija neće biti obnovljen nakon što ta selekcija nije uspjela da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

Irski savez je u saopštenju naveo da je "pravo vrijeme za promjene" nakon završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Irska je kvalifikacije završila na četvrtom mjestu Grupe B. Fudbaleri Irske su upisali smo dvije pobjede u osam utakmica i to dvije protiv Gibraltara.

Keni je na klupi Republike Irske bio od aprila 2020. godine kada je zamijenio Mika Mekartnija.

Njegov ugovor je istekao nakon remija Irske (1:1) sa Novim Zelandom u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dablinu u utorak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније