Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 01. 2024. 12:21 >> 12:21
Čitaj mi:

IMAJU SEDAM DANA FORE

Čelsi koristi klauzulu u ugovoru i dovodi Dibalu?

Paolo Dibala, fudbaler Rome ima klauzulu u svom ugovoru koja glasi da u januaru bilo koja ekipa koja ponudi 13,5 miliona eura može da dovede Argentinca, pod uslovom da nije iz Serije A.

Kako prenose italijanski mediji Čelsi bi mogao da bude ekipa koja bi aktivirala ovu klauzulu budući da "Plavci" imaju velikih problema sa realizacijom.

Nikolas Džekson i Armando Broja su daleko od željene forme, Kristoger Nkunku, koji nije napadač, ali jeste ofanzivni fudbaler i neko ko je trebao da učestvuje kod dosta golova, se ponovo povrijedio, pa Mauricijo Poketinjo bi mogao da angažuje svog zemljaka iz Rome.

Ni sam Dibala nije klasičan napadač, ali jeste neko ko igra sjajno u ofanzivi, i Poketinjo misli da bi definitivno unaprijedio napad Čelsija.

Dibala ove sezone ima šest golova i šest asisencija na 17 utakmica koje je igrao.

Ukoliko Čelsi želi fudbalera, mora da bude brz, jer ova klauzula traje samo do 15. januara, tako da Poketinjo ima sedam dana da pošalje ponudu na "Olimpiko".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније