Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

17. 01. 2024. 17:53 >> 17:54

TRENER BARSELONE

Ćavi: Spakovaću kofere i otići kada igrači izgube vjeru u mene

 Trener fudbalskog kluba Barselona Ćavi izjavio je danas da će kada igrači budu izgubili vjeru u njega "spakovati kofere i otići".

Ćavi je pod pritiskom javnosti nakon poraza u finalu Superkupa Španije od Real Madrida (1:4).

"Da nisam osvojio Primeru prošle godine ne bih sada bio ovde. Nikada neću biti problem za Barsu. Kada mi kažu da sam problem, otići ću", rekao je Ćavi.

Katalonci se trenutno nalaze na četvrtom mjestu Primere, a sutra će igrati meč osmine finala Kupa kralja protiv Salamanke.

"Smiren sam ima tri titule koje bi trebalo osvojiti ove sezone", rekao je Ćavi misleći na špansko prvenstvo, Kup kralja i Ligu šampiona.

On je trener Barselone od 2021. godine, a nedavo je produžio ugovor do 2025.

"Mislim da smo mnogo bliže uspjehu nego neuspjehu. Kada igrači budu izgubili vjeru u mene, spakovaću kofere i otići", zaključio je Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније