Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 01. 2024. 10:57 >> 10:59

TRENER BARSELONE

Ćavi o sudijama i Realu: Ako kažem šta mislim dobiću kaznu

Sudijske odluke sa meča Real Madrida i Almerije u 21. kolu La Lige, utakmice koju je Real dobio 3:2 nakon preokreta sa 0:2, danas su udarna tema španskih medija.

Sudijske procjene glavnog sudije Franciska Hozea Hernandesa Marse, i sudije u VAR sobi Alehandra Hernandesa u najmanju ruku su diskutabilne i išle su u korist madridskog kluba i na štetu Almerije.

Najviše prašine diglo se oko poništavanja gola Almeriju u 62. minutu, kojim bi ekipa koja je "fenjeraš" otišla na 1:3, a onda i priznavanje gola Vinicijusa Žuniora koji je očigledno rukom postigao gol.

Ni trener Barselone, Ćavi nije mogao da ne prokomentariše dešavanja na Bernabeu.

On je poslije utakmice koju je njegova ekipa dobila Betisa kazao da podržava svog kolegu na klupi Almerije.

"Ha, vidio sam sve što se dešavalo tamo. Potpisujem riječi Almerijinog trener Gaizke Garitana. Ako kažem šta mislim i šta je bilo, kazniće me, ali cijeli svijet je to vidio. Već sam nakon utakmice protiv Hetafea rekao da se u ovoj ligi događaju stvari koje nisu normalne. Mi ih ne možemo kontrolisati ni uticati na njih, ali svi ih vide. Sjećam se penala u Hetafeu, Žoaovog gola u Granadi... i o tome se ne govori. Da se to nije dogodilo, imali bismo šest bodova više. To nisu opravdanja nego činjenice. Uz takve sudijske odluke biće jako teško obraniti titulu", kazao je Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније