Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2024. 22:29 >> 22:47
Čitaj mi:

Marušić i Krstović: Odigrali smo odlično, samo da ovako nastavimo

Adam Marušić i Nikola Krstović, nosili su Crnu Goru do pobjede nad Bjelorusijom 2:0. Asovi Lacija i Lećea kazali su da je ekipa odigrala dobar meč, te da ih raduje to što selektor Robert Prosinečki insistira na pas igri i posjedu.

"Odigrali smo veoma borbenu i taktički kvalitetnu utakmicu, nije bilo lako protiv dobrog rivala i sigurno da je ova pobjeda motivacija i podstrek da radimo još bolje i dočekamo naredne utakmice u što boljem raspoloženju", kazao je Marušić i dodao:

"Prosinečki je već prvog dana izrazio želju kako treba da igramo, imali smo posjed danas, stvarali smo šanse i treba da nastavimo tako da igramo. Možemo da imamo dobre rezultate u budućnosti. Selektor je odlučio da igram naprijed i mnogo sam srećan zbog gola, uvijek je lijepo pogoditi mrežu u dresu reprezentacije".

Krstović je u 45. minutu duplirao prednost "sokola", nakon sjajne akcije.

"Bila je stvarno fenomenalna akcija, saigrači su uradili sve da postignem gol i hvala im na tome", istakao je Krstović.

Istakao je da je ovo dobra najava za iskušenja koja slijede.

"Odigrali smo onako kako je selektor još prvog dana rekao da treba da igramo, da nastojimo da igramo ljepše i diktiramo ritam kakav nama odgovara. Tako je bilo danas, od početka smo postavili svoju igru, imali veći posjed nego inače, dali dva gola, mogli i više. Imamo kvalitet, i u napadu i u odbrani, jako sam zadovoljan i ovo je dobra najava", kazao je Krstović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније