Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

08. 04. 2024. 20:02 >> 22:57

IGRAČ SUTJESKE

Batrović: Nije slučajnost što dolaze dobri rezultati, cilj je Evropa

Fudbaleri Sutjeske najprijatnije su iznenađenje u posljednjih mjesec u domaćem šampionatu. Ekipa koju sa klupe od početka marta predvodi Miljan Radović umiješala se u borbu za sami vrh, jer ima samo tri boda manje od Budućnosti i četiri od lidera, Dečića.

Gostujući u emisiji "Fudbal fest" na Javnom servisu, prvotimac tima iz Nikšića, Veljko Batrović kazao je da je ključ uspjeha spoj mladosti i iskustva.

"Ušli smo u dobar ritam, imamo spoj mladosti i iskustva i stručni štab koji to vodi na pravi način. Mi smo jedna dobra "družina" koja uz sve to što radi na utakmicama i treninzima, dolazi do rezultata".

Od dolaska Radovića na klupu ekipe iz Nikšića učinak je - pet pobjeda u šest utakmica, uz 16 od mogućih 18 bodova.

"Nije slučajnost što dolaze dobri rezultati i ovaj niz bez pobjeda. U timu imamo par igrača koji su budućnost domaćeg fudbala, osim Strikovića i Vukovića tu su i Šaletić i Pajović koji su članovi mlade reprezentacije, tako da uz iskusne pojedince - Giljena, Simića, Bulatovića sve je to dobro sklopljeno i super funkcionišemo" kazao je Batrović.

Sutjeska je nakon 20. kola bila peta na tabeli, a eliminisana je iz Kupa već u osmini finala. Za razliku od jesenjeg dijela šampionata, u proljećnjem totalno drugačija slika - pitanje je šta Sutjeska može do kraja i koje su ambicije.

"Idemo utakmicu po utakmicu, samo tako gledamo na raspored. Cilj je Evropa, sve drugo osim toga bi bilo odlično" rekao je Batrović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније