Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 04. 2024. 23:20 >> 23:23

ČEMPIONŠIP

Lester peticom u derbiju na dva boda od Premijer lige

Sedam godina nakon senzacionalne titule, Lester je morao da krene ispočetka. "Lisice" su prošle sezone ispale u Čempionšip, ali se ekspresno vraćaju u elitu - u odloženom meču 28. kola na svom „King Pauer stadionu“ Lester je deklasirao Sautemptom 5:0.

Lester je dva kola prije kraja lider sa 94 boda, Lids ima 90, a Ipsvič 89 i meč manje. Sautempton je drugim uzastopnim porazom definitivno ostao na četvrtoj poziciji i bez šanse da se direktno plasira u elitnu diviziju.

Sveci su ranije obezbijedili mjesto u plej-ofu i imaće šansu da se, baš kao i Lester, ekspresno vrate u Premijer ligu.

Nevjerovatnu noć u domaćoj ekipi imao je Isahaku Fatavu koji je postigao tri gola i to u 25, 75. i 81. minutu.

Strijelci su još bili i Vilfred Ndidi u 62. i Džejmi Vardi u 79. minutu. Legendarnom napadaču tima sa „King Pauera“ to je bio 16. gol u sezoni i trenutno je peti strijelac lige.

Lester će do kraja sezone gostovati Prestonu za koji igra naš reprezentativac Milutin Osmajić i ugostiti Blekburn, pa bi zaista bilo čudo da se direktno ne vrate u Premijer ligu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније