Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2014. 14:44 >> 14:42

PRIMERA

Atletiko rutinski do petog trijumfa

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su na "Visente Kalderonu" Espanjol sa 1:0 u meču 8. kola španske Primere.

Madriđani su do pete ovosezonske pobjede došli otvorenom igrom od prvog minuta, kako bi što prije zaboravili poraz iz posljednjeg kola od Valensije u gostima.

Fudbaleri Simeonea diktirali su tempo tokom prvog poluvremena, ali su i gosti koristi svaku priliku da organizuju opasan kontranapad.

Mreže su mirovale sve do samog finiša prvog poluvremena, kada je Tiago udarcem glavom pogodio nakon ubačaja Gabija.

Durgo poluvrijeme počelo je kao i prvo sa tempom koji je domaćin diktirao. Strijelac jedinog gola, već u 53. minutu, morao je da napusti teren, a zamijenio ga je Suarez. 

Dobru priliku za "Jorgandžije" imao je Mandžukić u 65. minutu nakon što je odlično primio jednu dugu loptu, ali je gostujući golman odlično odbranio njegov udarac.

Međutim, Simeonova zamjena urodila je plodom u 71. minutu kada je Suarez udvostručio prednost domaćina, što je na kraju i bio konačan rezultat.

Atletiko je, makar na kratko, došao do deobe trećeg mjesta u Primeri sa Valensijom, ali svoje mečeve tek treba da igraju "Slijepi miševi" i fudbaleri Sevilje, koji takođe imaju priliku da preteknu tim Dijega Simeonea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније