Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2015. 19:11 >> 19:11

EVROGOL SUAREZA

Barsa pregazila Levante, het-trik Mesija

Barselona je lako i ubjedljivo porazila Levante na "Nou Kampu" 5:0 i opet prišla Realu na bod. Blistao trio Katalonaca - Mesi postigao het-trik, Suarez "makazicama" pokazao klasu, a goleadu započeo Nejmar.

Goleadu je otvorio Brazilac Nejmr u 17. minutu susreta sa Levanteom, na asistenciju Lea Mesija. Argentinac je tako došao do kote od 106 i prestigao Luisa Figa po broju uspješnih dodavanja u istoriji lige.

Do odlaska na odmor prednost je udvostručio Lionel Mesi a taj gol je bio samo uvod u još bolju igru Katalonaca u nastavku.

Mesi je za dvadeset minuta igre u drugom dijelu kompletirao het-trik, 23. u Primeri.

Tačku na trijumf Barselone stavio je Luis Suarez u 73. minutu. Urugvajac je spektakularnim makazicama, na asistenciju Adrijana kompletirao "petardu" u mreži Levantea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније