Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 05. 2015. 23:17 >> 23:08

IGUAIN PROMAŠIO PENAL

Lacio kroz dramu do Lige šampiona

Lacio je nakon drame savladao Napoli u gostima sa 4:2 u direktnom duelu za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Rimljani su uoči posljednjeg kola imali tri boda više od Napolija na trećem mjestu, a Napolitancima je samo trijumf odgovarao da bi stigli na treće mjesto. Iguain pri rezultatu 2:2 promašio penal, a Lacio to kaznio u finišu sa dva gola...

Lacio je na poluvremenu imao velikih 2:0 (pogodili  Parolo u 33. i Kandreva u 45. minutu)

Međutim, domaćin je sa dva gola Iguaina u period između 55. i 64. minuta, izjednačio  na 2:2, ali je Argentinac potom postao tragičar Napolija.

U 76. minutu je promašio penal za vođstvo! Do kraja meča Lacio je stigao do pobjede, a strijelci su bili Onazi i Klose u samom finišu utakmice.

U sastavu Lacija u 62. minutu je isključen Parolo zbog dva žuta kartona, a na drugoj strani je crveni zaradio Gulam u 71. minutu.

Palermo je savladao Romu na Olimpiku sa 2:1, ali Rimljani su pobjedom u prošlom kolu nad Lacijom osigurali drugu poziciju i ovaj meč im nije mnogo značio. Gosti su poveli golom Vaskeza u 35. minutu sa penala, Toti je izjednačio pet minuta prije kraja, a da tri boda odu za Siciliju pobrinuo se  Beloti pogotkom u posljednjem minutu.

Samprodija je odigrala  neriješeno sa Parmom, bilo je 2:2, a tim iz Đenove je završio kao sedmoplasirana na tabeli. Fiorentina je bez problema izašla na kraj sa Kjevom 3:0, dok je Inter nakon goleade savladao Empoli 4:3.

Kaljari – Udineze 4:3
Torino – Čezena 5:0
Fiorentina – Kjevo 3:0
Inter – Empoli 4:3
Sasuolo – Đenoa 3:1
Napoli – Lacio 2:4
Roma – Palermo 1:2
Sampdorija – Parma 2:2 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније