Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

06. 10. 2015. 14:11 >> 14:21
2

JOVOVIĆ PRED DUEL

Protiv Mege moramo maksimalno

Budućnost Voli ukoliko želi pobjedu protiv Mega Leksa mora odigrati maksimalno koncentrisano i agresivno i da izniveliše nivo energije sa njima, kazao je trener podgoričkog tima, Igor Jovović.

 

Budućnost Voli i Mega leks odigraće sjutra utakmicu trećeg kola ABA lige.

Jovović je kazao da će rival podgoričkog tima kvalitetan sastav, koji igra dobro i koji je, za razliku od većine timova iz ABA lige, dostigao neku takmičarsku formu.

"Znaju šta hoće na terenu, što se vidjelo protiv Crvene zvezde, kada su bili u egalu u Pioniru, što nije nimalo lako. Protiv Partizana su pokazali impresivan kvalitet. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da budemo agresivni i da iiznivelišemo nivo energije sa njima. Meč je značajan jer igramo na svom terenu i eventualni gubitak bodova nije preporučljiv", rekao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je istakao da Mega Leks od ove godine promijenio koncepciju i filozofiju igre.

"Igraju dosta agresivno po čitavom terenu, energetski su jako prisutni. Mlada ekipa koja daje sve od sebe, jer nema nijednog superstara u timu. Moramo da budemo svjesni da se nalazimo u klubu koji ima dobre uslove i samim tim nas pokreće da budemo još gladniji nego oni. Da budemo čvrsti, konkretni, da igramo jaku odbranu i da iz odbrane gradimo našu igru i ukoliko sve to sprovedemo, neće biti problema“, kazao je Jovović.

Centar Aleksa Marić očekuje veliku utakmicu i brbu na terenu svih 40 minuta.

"Biće to borba punih 40 minuta protiv kvalitetne ekipe. Jesu mladi, ali ih krasi jedna velika želja, borba na terenu i timska igra. Počeli smo da se pripremamo za ovaj duel i siguran sam da ćemo ući spremni u utakmicu“, zaključio je Marić.

Duel u dvorani Morača počeće u 21 sat.

Naš drugi predstavik u ABA ligi, Sutjeska, sjutra u Ljubljani gostuje ekipi Olimije. Centar nikšićkog kluba Đoko Šalić kazao je da je Olimpija favorit, ali samo na papiru. Najavio je da će Sutjeska, kao i svakom meču, ući maksimalno i bez respekta, sa željom da pobijedi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније