Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

26. 12. 2016. 14:50 >> 14:27

CIBONA OSLABLJENA

Žižić ne dolazi u Bar, prelazi u Darušafaku

Odlični centar Cibone Ante Žižić danas je ponovo izbio u prvi plan, a ovoga puta povod je njegov potencijalni transfer, koji bi mogao da se realizuje već ovih dana.

 

Naime, poznati košarkaški portal ''Sportando'' prenio je danas svoja saznanja, pozivajući se na izvore iz Hrvatske, da je turska Darušafaka počela pregovore sa Cibonom oko Žižićevog transfera.

Da sve bude uvjerljivije, Žižić nije ni otputovao sa svojim saigračima u Bar na meč 15. kola ABA lige protiv našeg Mornara koji je na programu sjutra uveče, pa sve ukazuje da bi transfer zaista mogao da se realizuje do Nove godine.

Podsjetimo, poslije meča sa Mornarom, Cibona će 30. decembra dočekati Partizan, u jednom od ključnih mečeva u borbi za plej-of regionalne lige, ali u slučaju Žižićevog transfera, šanse crno-bijelih u ovom meču bile bi mnogo veće.

Žižić ima 19 godina, visok je 210 centimetara, a ove sezone u ABA ligi ima prosječan učinak od 20 poena i 9,2 skokova i indeks - 28,2. Podsjetimo, njega je Boston draftovao kao 23. pika, ali je jasno da će još neko vrijeme provesti u Evropi.

Kako sada stvari stoje, do odlaska u NBA, nastupaće u Turskoj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније