Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

01. 04. 2018. 16:49 >> 16:44
1

PAVIĆEVIĆ PRED ZVEZDU

Nadu nam niko ne može uzeti

Mihailo Pavićević, trener Mornara, prepustio je ulogu favorita Crvenoj zvezdi mts pred majstoricu polufinala ABA lige, ali je takođe istakao da će njegov tim učiniti sve kako bi došao do velike pobede u Beogradu.

 

On je kazao da se ništa nije promijenilo pred treću utakmicu i da i dalje sve zavisi od Zvezde. 

"Beograđani su favoriti, ali favoriti koji to moraju da dokažu i na parketu. Normalno, ako nas dobiju, sportski ćemo čestitati. Za nas je ovo zaista fantastična sezona. Dovoljno je samo reći da je sinoćnja utakmica Zvezde protiv Reala poslužila kao pripema za majstoricu u plej-ofu sa Mornarom. Time je sve rečeno", naveo je Pavićević na konferenciji za novinare.

On je kazao da su male šanse da zaigra najbolji igrač Barana u regularnom dijelu takmičenja Uroš Luković.

"Luković je van trenažnog procesa gotovo mjesec dana. Godi njegova želja i volja da pomogne ekipi, ali moramo biti objektivni - šanse da zaigra su vrlo male. Nadam se da ćemo imati dovoljno vremena da se odmorimo što je za nas najbitnije i da hrabro odigramo utakmicu u Beogadu kao što smo odigrali mnoge tokom ove sezone. Ulog je ogroman, pritisak je veliki na našeg rivala, nije u pitanju samo ova sezona nego i iduća. A nama nadu niko ne može uzeti. To što mnogi kažu da ne možemo ništa da izubimo samo nam, po mom mišljenju, odmaže, jer igrači, ako ne shvate tu rečenicu na pravi način, mogu opušteno da uđu u meč. Pokušaću da ih ubijedim da je ta neopterećenost rezultatom bitna jedino ako može da ih motiviše da pruže svoj maksimum. Nadam se da ću uspjeti u tome", zaključio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније