Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 07. 2019. 15:08   >>  15:08

KOMUNICIRA SA PORODICOM

Kuzmić van životne opasnosti

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je njen igrač Ognjen Kuzmić van životne opasnosti, da komunicira sa porodicom i da će biti premješten na odjeljenje intenzivne njege Urgentnog centra.

 

"Naš košarkaš Ognjen Kuzmić osjeća se znatno bolje i u ponjedeljak će biti premješten iz šok sobe Urgentnog centra na odjeljenje intenzivne nege. Kuzmić je od petka u potpuno svjesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i ljekarima koji su zaduženi za njegov oporavak i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što prije u potpunosti oporavio", navodi se na sajtu kluba.

Kuzmić je teško povrijeđen prije sedam dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

"Prema procjenama ljekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promjena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju.

U Zvezdi su izrazli zadovoljstvo informacijama dobijenih od ljekara iz Banjaluke, gdje se oporvalja Bogdan Ilić, koji je bio u automobilu sa Kuzmićem u trenutku nesreće. Ilić se probudio iz kome i oporavlja se u Banjaluci.
Zvezda će nastaviti da obavještava javnost o toku oporavka svog igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније