Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

22. 08. 2022. 14:07 >> 14:03

NIKOLA PAVLIĆEVIĆ

"Očekuje nas teška utakmica sa BiH, ali mislim da će pobjeda biti na našoj strani"

Poslije 21 dan priprema mogu da kažem da smo radili i da smo spremni, poručio je plej crnogorske reprezentacije i košarkaš SC Derbija Nikola Pavlićević.

On je kazao da naše momke čeka težak duel sa Bosnom i Hercegovinom u kvalifikacijama za Mundobasket.

"Očekuje nas teška utakmica protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je popunjena na svim pozicijima sa kvalitetnim igračima. Ali ponavljam pripremali smo se stvarno dobro i mislim da će pozitivan skor biti na našoj strani BiH je među kvalitetnijim timovima", kazao je popularni Pavlika.

On je rekao i koliko je pobjeda naše reprezentacije protiv Francuske bitna bila za ovaj ciklus,

"Pobjeda protiv Francuza je bitna za dalji nastavak pobjedničkog niza što bi nama značilo, puni smo samopouzdanja poslije te pobjede nad Francuzma, i ona nam je puno značila na daljem putu".

Crna Gora će međutim biti oslabljena neigranjem Nikole Ivanovića, koji propušta i ciklus kvalifikacija i najvjerovatnije Evropsko prvenstvo.

"Nikola Ivanović jedan od bitnijih šrafova ove reprezentacije doživio je povredu Ahilove tetive i sad se koncepcija naše igre potpuno promjenila, ali mislim da ćemo uspjeti da se snađemo nekako bez njega", kazao je plej SC Derbija.

Jedinstven je slučaj da je reprezentacija ovoliko dugo na okupu.

"Pripreme su bile potpnu drugačije. Neko je došao iz nekog individualnog rada, neko nije ni trenirao. Kad su prozori, dođemo spremni jer treniramo u klubovima. Ovako smo bili više jedni s drugima, atmosfera je bolja i nadam se da će zato doći do pozitivnog rezultata", kazao je naš plej.

Na kraju i on ja naglasio koliko je publika bitan faktor.

"Publika je stvarno bila izvaredna protiv Francuza. Na njenim krilima smo ostvarili tu pobjedu. Nadam se da će protvi BiH biti takođe puna sala. Navijači nam puno znače i pozivam ih da dođu u što većem broju", zaključio je Pavlićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније