Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 01. 2014. 09:44 >> 09:53

NOVI PEH

Peković povrijedio Ahilovu tetivu

Nikola Peković povrijedio je Ahilovu tetivu na sinoćnem meču NBA lige, u kojem je njjegova Minesota savladala Čikago sa 95:86.

Peković je zbog povrede na terenu proveo samo šest minuta. Peković će, kako prenose američki mediji, danas posjetiti doktora, nakon čega će biti poznato koliko je ozbiljna njegova povreda.

Crnogorski centar je nakon meča izjavio da se nada da povreda nije ozbiljna. Peković je na poslednja četiri meča bilježio prosječno 22.5 poena i 12 skokova po meču.

Najbolji u timu Vulvsa je bio Kevin Lav sa 31 poenom, dok je Roni Turijaf postigao 14 poena. U ekipi Bulsa, koji su igrali i bez povrijeđenog Joakima Noe, Karlos Buzer je ubacio 20 poena i 14 skokova, dok je Di Džej Ogustin imao 19 poena, uz šest asistencija.

Oklahoma Siti nastavlja sa sjajnim igrama, a u pobjedi nad Atlanta Hoksima 111:109 Kevin Djurent je ubacio 41 poen, uključujući i koš za pobjedu.

Oklahoma je gubila od Atlante sa 14 poena razlike u drugom poluvremenu, ali je predvođena Djurentom uspjela da preokrene i upiše osmu uzastopnu pobjedu. Djurent je iz igre šutirao 15-25, a uz 41 poena imao je i 4 skoka i 5 asistencija. KD je poslednju četvrtinu ubacio je 13 poena, uključujući koš za pobjedu na 1,5 sekundu do kraja.

U poraženom timu najboji je bio Pol Milsap koji je postigao 24 poena, a uz to je imao osam skokova i četiri asistencije.

Na ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Filadelfija – Finiks 113:124

Bruklin – Toronto 103:104

Milvoki – Los Anđeles Klipers 86:114

Juta – Sakramento 106:99

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније