Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 02. 2014. 23:31 >> 23:29

NOVA POVREDA U PARTIZANU

Kinzi pauzira deset dana

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi povrijedio je u meču sa Cibonom skočni zglob, a procjenjuje se da će pauzirati desetak dana.

 

"Na utakmici sa Cibonom u Zagrebu Kinzi je povrijedio skočni zglob, a Nikola Milutinov je dobio udarac u list. U toku je precizna dijagnostika sa čijim rezultatima će javnost biti upoznata", navodi se u saopštenju Partizana.

Kinzi se povrijedio u trećoj četvrtini, ali se poslije kratke pauze vratio na teren i odigrao utakmicu do kraja. "Crno-bijeli" su u Zagrebu poraženi sa 80:76.

Prije njega, Partizan je, i to na duže vrijeme, ostao bez Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića, a van stroja je i Milenko Tepić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније