Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

02. 10. 2023. 22:16 >> 22:16

VTB LIGA

Dobra partija Dubljevića, Zenit ispustio dvocifrenu prednost

Košarkaši Zenita poraženi su od Jekateriburga na svom parketu 75:70 na otvaranju sezone u VTB ligi, a crnogorski reprezentativac imao je dobar učinak za tim iz Sankt Peterburga.

Dubljević je za bio najefikasniji u Zenitu sa 17 poena uz šut iz igre (4/9). Pored toga, upisao je tri skoka i jednu ukradenu loptu za skoro 14 minuta provedenih u igri.

Zenit je na poluvremenu imao pet poena prednosti (38:33), tokom trećeg perioda i dovcifrenu razliku (47:37), ali su gosti uspjeli da preokrenu do kraja togg perioda i u posljednjoj dionici da osiguraju pobjedu.

Dubljevića su pratili Kajl Kjurik sa 16, i Sergej Karasev sa 14 poena, dok se u ekipi Jekaterinburga istakao Džavonte Daglas sa 22 poena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније