Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

15. 09. 2023. 14:44 >> 14:44

ZENIT NOVI IZAZOV

Dubljević: Plašio sam se da napustim Valensiju

Crnogorski reprezntativac Bojan Dubljević (31) kazao je da se pomalo uplašio kada je trebalo da napusti Valenisju.

On je ovog ljeta napustio taj klub nakon 11 godina i potpisao za Zenit.

"Toliko dugo sam nosio dres Valensije da sam se malo uplašio kad je došlo vrijeme da napustim taj klub. Nisam uopšte znao kako da se ponašam. Tokom karijere nisam navikao da mijenjam klubove i istina je da sam bio pomalo uzemiren zbog toga", priznao je Dubljević u razgovoru za ruske medije.

Kako je istakao, vrlo brzo se adaptirao na novi klub.

"Svi u Zenitu su me sjajno prihvatili i moja nervoza je brzo nestala. Sjajno sam se uklopio za ovo kratko vrijeme i već mogu da kažem da se osjećam kao kod kuće", istakao je naš košarkaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније