Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

10. 11. 2023. 14:44 >> 14:47

"HVALA NAVIJAČIMA"

Mijović: Budućnost je posebnost i emocija zauvijek

Crnogorski košarkaški stručnjak, Petar Mijović kazao je da je "biti trener Budućnosti posebna čast i privilegija, ali i obaveza".

On je sinoć podnio ostavku na klupi podgoričkog kluba, a obratio se navijačima putem društvenih mreža.

"Sjesti na klupu na koju su prije vas bila velika imena jugoslovenske košarke poseban je izazov i odgovornost. Stati ispred rijeke navijača koju Budućnost doživljavaju svojom je najposebniji momenat u životu jednog trenera", napisao je Mijović.

On je je podsjetio da se tri puta vraćao na klupu "plavo-bijelih".

"U više navrata, različitih momenata , čak tri puta vraćao sam se na tu klupu. I onda kad nam je korona uzela mogućnost da kao drugoplasirani u regularnom dijelu igramo za titulu, i onda kada je trebalo stati iza minus 40 u prošlogodišnjem polufinalu, i sada kad nakon sjajnog starta u ABA ligi treba napraviti reakciju i u Evrokupu naći tu jednu pobjedu na strani".

Zahvalio je svom timu i ljudima koji su bili u stručnom štabu.

"Posebni su trenuci nakon pobjeda, posebne su i tuge nakon poraza. I pozitivni momenti i sve tuge nakon poraza dolazile su iz istog osjećaja i motivacije: ne razočarati ljude koji vole Budućnost. Da bi pozitivni momenti bili duži a tuge kraće važno je bilo imati ljude oko sebe. Ja sam ih imao i beskrajno im vjerovao. Sa Gašom, Slavkom, Markom, Suadom, Vladom, Lukom, Musom, Peđom, Giletom, Lukom N., Bojketom , doktorima, bi svaki trener poželio borbe za "litar krvi".

Zahvalio se i predsjedniku kluba, kao i navijačima.

"Veliko hvala čovjeku koji mi je vjerovao i kad mnogi nisu, predsjedniku kluba Draganu Bokanu. Beskrajno hvala i poštovanje navijačima. Ni Burg, ni Ankara ni Kluž im nisu bili daleko. Hvala igračima jer su me činili i boljim trenerom i boljim čovjekom. KK Budućnost, posebnost i emocija, zauvijek...", napisao je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније