Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 12. 2023. 16:53 >> 16:52

UPRKOS SERIJI LOŠIH REZULTATA

Navaro: Grimau ostaje trener Barselone

Sportski direktor košarkaškog kluba Barselona, Huan Karlos Navaro potvrdio je da će Rožer Grimau ostati na kormilu ekipe, uprkos seriji loših rezultata u Evroligi i Endesi.

Barselona je upisala čak sedam poraza u posljednjih 10 utakmica računajući oba takmičenja.

"Ovo je novi projekat u kom je Grimau ključna tačka i nastaviće to da bude. Radi odličan posao koji nije nimalo lak. Svjesno smo da čini sve da tim zaigra ponovo kvalitetno kao na početku sezone. Vjerujemo u njega, u cio projekatm kao i igrače koje imamo u timu i vjerujemo da će uskoro slika biti poptpuno drugačija" rekao je Navaro.

Barselona je treća u Evroligi sa skorom od 11 pobjeda i šest poraza, a na toj pozciji su i u ACB ligi sa učinkom od 10 pobjeda i šest poraza.

Španski mediji su prethodnih dana pisali da bi selektor Srbije Svetislav Pešić mogao da da se vrati u Barsu, ali je poslije današnje objave Navara jasno da od te priče nema ništa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније