Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 01. 2024. 11:41 >> 11:41
Čitaj mi:

EVROLIGA

Poceko i zvanično dobio otkaz: Rastanak sa Asvelom nakon tri mjeseca

Italijanski košarkaški stručnjak, Đanmarko Poceko od danas zvanično nije više trener košarkaša Asvela, objavio je francuski klub.

Već sedam dana mediji najavljuju ovakav slijed događaja uslijed loših rezultata francuskog tima u Evroligi gdje dijele posljednje mjesto sa berlinskom Albom sa svega tri pobjede iz 19 utakmica.

Interesantno je da je Poceko dobio otkaz nakon pobjede nad Žalgirisom.

"Uprava Asvela donijela je odluku da se rastane sa Đanarkom Pocekom. Došlo je do prijateljskog prekida saradnje, koji na snagu stupa odmah. Kako bi dao podsticaj ekipi u drugoj polovini sezone, novi glavni trener ekipe, počevši od subote, biće Pijerik Pupe. Njemu će asistenti biti Edoardo Kasalon i Žozef Gomis, kao i Karim Atamna, koji će biti zadužen za individualni rad sa igračima“, navodi se u saopštenju Asvela.

Pupe će biti treći trener ekipe ove sezone, koju je na klupi počeo Ti Džej Parker, rođeni brat vlasnika kluba Tonija Parkera, ali je i on dobio otkaz zbog loših rezultata.

Asvel je ekipe sa A licencom od Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније