Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 01. 2024. 22:18 >> 22:18

DOBIO OTKAZ

Grifin više nije trener Milvokija

Čelnici Milvoki Baksa uručili su otkaz treneru Edrijanu Grifinu, prenosi poznati američki insajder, Adrijan Vojnarovski.

Kako se navodi, glavni kandidat da naslijedi Grifina je Dok Rivers.

Milvoki je trenutno drugi na Istoku sa učinkom od 30 pobjeda i 13 poraza.

Baksi su se ove sezone značajno pojačali dovođenjem Dejmijana Lilarda, , ali čelnici kluba smatraju da odbrana nije na zadovoljajućem nivou.

Franšiza iz Vinskonsina je 22. kada je u pitanju defanzivni rejting.

Milvoki je prošle sezone eliminisan u prvoj rundi i to kao prvoplasirani tim Istoka, što je dovelo do smjene tadašnjeg trenera, Majka Budenholzera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније