Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

12. 02. 2024. 20:00 >> 20:00
Čitaj mi:

2084 POENA

Nemanja Radović najbolji strijelac Mursije

Crnogorski košarkaš Nemanja Radović još jednom je pokazao da je legenda Mursije.

Radović je na utakmici protiv Granade postao najbolji strijelac u istoriji španskog kluba sa 2084 ubačena poena. Pretekao je Ralfa MekFersona koji se zaustavio na 2082 poena.

Oduševljeni navijači počeli su da skandiraju Nemanjino ime, a saigrači su prilazili i čestitali mu ovaj, zaista, veliki uspjeh.

Nemanji je ovo drugi mandat u Mursiji koji traje od 2020. godine. Prethodno je dres španskog tima nosio u periodu od 2014. do 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније