Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

09. 03. 2024. 13:54 >> 13:54
Čitaj mi:

IGRAČ EFESA

Šejn Larkin MVP 28. kola Evrolige

Košarkaš Efesa Šejn Larkin proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) 28. kola Evrolige.

Larkin je vodio Efes do važne pobjede protiv minhenskog Bajerna sa 109:86 i tako stigao do 17. priznanja za igrača kola u Evroligi čime je postao novi rekorder. On je na ovom meču upisao 28 poena, četiri asistencije i tri skoka, što mu je donijelo indeks korisnosti 33.

Drugi po učinku sa 28 indeksnih poena je košarkaš Žalgirisa Kinan Evans koji je u porazu svog tima od Makabija (83:76) zabilježio 18 poena i po četiri skoka i asistencije.

Iza njega, sa indeksom 27, slijedi Šavon Šilds iz Milana koji je u pobjedi protiv Partizana (85:83) ubacio 19 poena, uz šest asistencija, tri skoka i dvije ukradene lopte.

Košarkaš Fenerbahčea Najdžel Hejs-Dejvis je sakupio 26 indeksnih poena u pobjedi protiv Real Madrida (89:79) upisao 17 poena, 12 skokova i dvije asistencije.

Listu najboljih u ovoj rundi takmičenja sa indeksom 25 zaokružuju Jan Veseli iz Barselone, Vil Klajburn iz Efesa, Nando de Kolo iz Asvela, Kodi Miler Mekintajer iz Baskonije, kao i igrači Panatinaikosa Matijas Lesor i Džerijan Grant.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније