Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 03. 2024. 15:22 >> 16:09
Čitaj mi:

PRENOSI EUROHUPS

Dubai od srijede postaje član sistema Evrolige

Košarkaški klub Dubai u srijedu će postaće član Evrolige, objavio je danas portal "Eurohups".

Navodi se da je projekat već dobio neophodnu većinu, uprkos tome što se dva kluba ne slažu sa tim.

"Većinska podrška, zajedno sa podrškom generalnog direktora Evrolige Pauliusa Motejunasa i predsjednika Dejana Bodiroge, znači da članstvo Dubaija sad izgleda kao formalnost. Dubai će sljedeće sezone igrati u Evrokupu, dokazujući na terenu da zaslužuje najviši nivo i usvojivši profesionalan pristup kako na terenu, tako i van njega", kaže se u tekstu.

Ističe se da će se najvjerovatnije u naredne tri sezone fajnal-for igrati u Dubaiju.

"Interes Dubaija je takođe podstakao Abu Dabi da ponudi 75 miliona eura za domaćina naredna tri Fajnal fora, naglašavajući interesovanje regiona za košarku izvan NBA lige", zaključuje se u tekstu Eurohupsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније