Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2024. 09:03 >> 09:02
Čitaj mi:

REKORD KARIJERE MICIĆA

Čikago slavio nakon produžetka, Denver bolji od Majamija

Čikago je slavio na gostovanju Indijani nakon produžetka 132:129, u meču NBA lige.

Bulse je predvodio Demar Derozan koji je ubacio 46 poena, a imao je i devet skokova.

Aleks Karuso je dodao 23, Ejo Dosunmu 20, a Nikola Vučević 12, uzisto toliko skokova.

Čikago sada ima učinak 32-34 i na devetom je mjestu Istoka, u zoni plej-ina.

Košarkaši Denvera pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Majamija sa 100:88 i tako upisali četvrti trijumf u nizu za prvo mjesto na tabeli Zapadne konferencije.

Aktuelne šampione NBA lige su do 46. pobjede vodili Majkl Porter sa 25, Aron Gordon sa 16 i Džamal Marej sa 15 poena. Srpski centar Nikola Jokić je pobjedi doprinio sa 12 poena, 14 skokova i šest asistencija.

U redovima Majamija, koji je doživio četvrti uzastopni poraz i koji je osmi na Istoku, najefikasniji je bio Bem Adebajo sa 17 poena, dok je Džimi Batler ubacio 15.

Košarkaši Šarlota su u gostima slavili protiv Memfisa sa 110:98, a jedan od najzaslužnijih za to bio je srpski plejmejker Vasilije Micić koji je sa 25 poena stigao do rekorda u dosadašnjoj NBA karijeri.

Micić je pogodio devet od deset šuteva iz igre, od čega pet od šest za tri poena, a pored toga je upisao i osam asistencija.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Majls Bridžis sa 27 poena, dok je u timu Memfisa najbolji bio Džej Džej Džekson sa 26 ubačenih poena.

Portland je na svom terenu bio bolji od Atlante sa 106:102.

Anferni Simons sa 36 i Deandre Ajton sa 33 poena i čak 19 skokova su predvodili Portland do pobjede, dok Atlanti nije pomoglo ni 40 poena Dežontea Mareja.

Košarkaši Dalasa su kao domaćini pobijedili Golden stejt sa 109:99, predvođeni Kajrijem Irvingom (23 poena) i Lukom Dončićem (21).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније