Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

11. 04. 2024. 14:41 >> 17:48
Čitaj mi:

aba liga

Tanasković: Zadar je jako nezgodna ekipa

Košarkaši Budućnost Volija u subotu sa Zadrom otvaraju nokaut fazu. Utakmica u "Morači" počeće u 19h uz prenos na TVCG2.

Crnogorski šampion je do kraja regularnog dijela bio u konkurenciji za drugo mjesto, ali je u direktnom obračunu tu poziciju prepustio Partizanu i za rivala dobio ekipu iz Dalmacije, koji je regularni dio sezone završila na šestom mjestu.

Krilni centar Budućnost Volija Nikola Tanasković zadovoljan je prvim dijelom šampionata, a u subotu očekuje pobjedu kao u prethodna dva meča. 

"Zadovoljan sam, mogli smo da budemo drugi (poraz od Partizana), ali šta je tu je, spremamo se za četvrtfinale pa ćemo da vidimo. Zadar je jako nezgodna ekipa, na svakoj poziciji imaju po jednog visokog igrača, jako su agresivni, imaju Luku koji igra fenomenalnoove godine. Spremamo se, pripremamo ih da im pokažemo da možemo da ih dobijemo kao i u prethodna dva meča.Moramo da izađemo agresivno, puni energije, da od starta pokažemo da je ovo naš teren i da pobijedimo", poručio je Tanasković.

Druga utakmica je 19. aprila (19) u Zadru, dok je eventualna majstorica 27. aprila u Podgorici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније