Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

12. 04. 2024. 15:48 >> 15:47

NESPORTSKO PONAŠANJE PROTIV ZLATIBORA

Podgorica suspendovala Đukanovića

Košarkaški klub Podgorica suspendovao je svog kapitena Milutina Đukanovića do kraja sezone zbog nesportskog ponašanja na meču četvrtfinala plej-ofa ABA2 lige sa Zlatiborom.

Trener Zlatibora je nakon meča prijavio Đukanovića delagatu, da je tokom utakmice namjerno želio da povrijedi njegovog igrača Jana Rebeca, te da je poslije utakmice prijetio i psovao cijelu gostujuću ekipu.

“Nakon što smo dobili brojne pohvale za organizaciju prve utakmice ABA 2 lige u našoj dvorani ostali smo šokirani izjavom gospodina Strajina Nedovića, koji je istakao da se naš kapiten Milutin Đukanović neportski ponašao nakon meča. Želimo da istaknemo da sa KK Zlatibor imamo izuzetno dobru saradnju i da želimo da svojim ponašanjem damo primjer svima u ABA 2 ligi. Kao jedan od klubova koji ima najmlađu ekipu duboko nas je poremetilo što se nakon velike pobjede više pričalo o stvarima van terena, nego o samom trijumfu", naovi se u saopštenju i dodaje:

#Upravo zbog toga, čekamo stav ABA lige, koja je pokrenula postupak, ali želimo da saopštimo da je kapiten Milutin Đukanović suspendovan od strane kluba do kraja sezone, a odluku regionalnog takmičenja svakako ćemo poštovati. Samim tim, Đukanović neće biti u sastavu za revanš meč na Zlatiboru, čime želimo da pokažemo da svako nesportsko ponašanje osuđujemo i bez obzira na krajnji rezultat imidž kluba koji godinama gradimo je na prvom mjestu“, navodi se u saopštenju Podgorice.

Podgorica je ubjedljivo slavila u prvom meču (113:89) i stigla na korak od polufinala ABA 2 lige. Revanš se igra u utorak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније