Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 11. 2014. 20:38 >> 20:49
1

ABA LIGA

Budućnost preko Olimpije do osme pobjede

Budućnost grabi ka plej ofu - Podgoričani su u "Morači" savladali jednog od konkurenata za prve četiri pozicije Olimpiju 76:61 i zabilježili osmu pobjedu iz devet kola! "Plavi" meč prelomili u posljednjem kvartalu koji su dobili rezultatom 20:11.

Do sredine prve četvrtine se igralo koš za koš, a Budućnost je u finišu dionice na krilima Rejnoldsa došla do rekordnih 7 poena viška (26:19).

"Plavi" su održavali vodjstvo na početku nastavka,a onda se razigrao, Kanačević i Olipmija je prišla na dva poena zaostatka (34:32).

Međutim, Budućnost se do odmora odlijepila ponovo na sedam razlike (43:36).

Budućnost je tokom treće dionice imala i dvocifrenu prednost (47:36), ali to nije pokolebalo Ljubljančane, koji su smanjili na minus 6 uoči posljednje četvrtine (56:50).

U četvrtoj četvrtini ''plavi'' su napokon "slomili" otpor gostiju, a odlučila je serija 11:2 za 67:52, a do kraja je ostalo dva minuta. Budućnost je potom lako privela meč kraju

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Darko Planinić sa 14, Suad Šehović je ubacio 13, a poen manje Vladimir Dašić.

U ekipi Olimpije Alen Omić je postigao 17, Marko Marinović je postigao 14, dok je nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore Halil Kanačević meč završio sa 11 poena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније