Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 04. 2015. 23:30 >> 00:27
3

PRVI OD STARTA

Radonjić: Istorijski trenutak, zaslužili smo titulu

Nakon osvajanja šampionske titule ABA lige, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da je finalna serija bila odlična, ali da je njegov tim zasluženo slavio pošto je tokom cijele sezone bio najbolji.

"Crveno-bijeli" su u četvrtoj utakmici savladali Cedevitu sa 89:79 i seriju završili rezultatom 3:1.

Radonjić je čestitao igračima i svim ljudima u klubu na osvojenom trofeju i ocijenio da je ovo istorijski trenutak za Crvenu zvezdu.

Potom je analizirao tok finalne serije.

“Serija je bila odlična – u Beogradu smo igrali dobro, ali je i Cedevita pokazala kakva je ekipa. Drugi meč smo dobili bez Cirbesa, taj duel bio je veoma važan, nijesmo imali vremena da modifikujemo nešto u našoj igri i bio sam vrlo zadovoljan tom pobjedom. Vidjelo se u trećem meču da je Cedevita koristila taj naš nedostatak, odigrali su sjajno, a mi smo bili indisponirani. Napravili smo zaokret u odnosu na taj meč, to smo uradili kvalitetnom odbranom od starta – uprkos našoj odbrani, oni su pogađali šuteve, ali i mi smo pogađali i zahvaljujući napadu stekli smo prednost u prvom poluvremenu koju smo održali“, izjavio je trener "crveno-bijelih", prenosi B92.

Bivši selektor Crne Gore bio je zadovoljan jer je njegova ekipa pokazala karakter u plej-ofu.

"Poslije poraza od Partizana smo imali sjajan meč, tokom cijele sezone smo na pravi način uspijevali da reagujemo poslije neugodnih poraza. Od prvog dana smo prvi na tabeli, potpuno zasluženo smo osvojili pehar. Hvala navijačima koji su došli da budu sa nama", kazao je Radonjić.

Repeša: Zvezda zasluženo slavila

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša čestitao je Zvezdi na osvajanju ABA lige.

"Zvezda je glasila za favorita i to je potvrdila. Zasluženo su prvaci, a mi smo bili dostojan partner. Nažalost, na zagrijavanju je Ukića uklještilo u vratu, a rano smo izgubili i Tomasa. Bez njih je bilo jako teško da ispadne kako smo željeli. No, rekao sam igračima da se i u teškim situacijama treba napraviti najviše. Ali, ako nam je nedostajalo širine i iskustva u napadu, moja je zamjerka igračima što u prvom poluvremenu nijesu igrali dobru odbranu", rekao je Repeša.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније