Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

21. 02. 2024. 14:04 >> 14:04
Čitaj mi:

TROGODIŠNJI UGOVOR

AdmiralBet novi partner Crnogorskog olimpijskog komiteta

AdmiralBet novi je sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK). Ugovor su potpisali predsjednik COK-a Dušan Simonović i izvršni direktor firme Igor Papić. Saradnja je dogovorena na tri godine.

"COK i AdmiralBet udružili snage u nastojanju da podrže razvoj i integritet sporta u Crnoj Gori, dok svijet s nestrpljenjem iščekuje vrhunac sportske izvrsnosti na predstojećim Olimpijskim igrama. Cilj saradnje pružanje najboljih mogućih uslova za crnogorske sportiste i sportistkinje da se takmiče u fer i transparentnom okruženju, oslobođenom bilo kakve manipulacije ili korupcije", navodi se u saopštenju COK-a.

Simonović je kazao da jovom saradnjom počinje zajednički poduhat za dobrobit crnogorskog sporta.

"Naše partnerstvo zasnovano je na vrijednostima olimpijskog pokreta - izvrsnosti, poštovanju i solidarnosti. Danas ponovo potvrđujemo svoju neupitnu posvećenost ovim principima započinjući ovaj zajednički poduhvat s Admiralom, za dobrobit crnogorskog sporta", rekao je Simonović i dodao:

"Da omogućimo što bolje uslove za pripremu i učešće sportista i sportistkinja na svim takmičenjima sa olimpijskog kalendara, promovišemo olimpijske vrijednosti i zdrave stilove života", rekao je Simonović.

On je istakao da vjeruje da će zajedno sa Admiralom obezbijediti optimalne uslove za pripreme i takmičenje našim sportistima.

"Olimpijski duh, integritet i fer-plej su vrijednosti koje dijelimo s Admiralom i uvjereni smo da ćemo zajedno postići izvanredne rezultate i podići crnogorski sport na još viši nivo", zaključio je Simonović.

Izvršni direktor AdmiralBeta, Igor Papić, kazao je da će se već u Parizu vidjeti plodovi ove saradnje.

"Partnerstvo predstavlja spoj strasti prema sportu i želje za doprinosom zajednici. AdmiralBet, kao društveno odgovorna kompanija, biće uz crnogorske sportiste na njihovom putu ka postizanju vrhunskih dostignuća i vjerujemo da već u Parizu mogu da stignu plodovi naše saradnje", kazao je Papić.

Saopšteno je da partnerstvo ide dalje od finansijske podrške, jer će biti implementirani i programi obrazovanja i podizanja svijesti.

Navodi se da će ti programi osnažiti sportiste, trenere, zvaničnike znanjem i alatima za prepoznavanje, prijavljivanje i suzbijanje pokušaja manipulacije.

Kroz radionice, seminare i informativne inicijative, razvijaće se kultura odgovornosti unutar sportske zajednice.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su brojni crnogorski sportisti, kandidati za nastup na Igrama u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније