Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

16. 04. 2024. 23:20 >> 23:21

NAKON DRUGOG MEČA

Radić: Ponosan sam na ekipu; Bošković: Budućnost više željela pobjedu

Odbojkaši Budućnosti izjednačili su u finalnoj seriji domaćeg šampionata na 1:1 - pobjeda u Podgorici nakon pet setova protiv Budve. Nakon meča trener domaćeg sastava, Dejan Radić, kazao je da je ponosan na svoju ekipu.

"Prošlu utakmicu nismo otvorili dobro kao ovu, očekivao sam da ćemo danas biti bolji. ekipa trenira odlično, odreagovalI si fenomenalno nakon tog poraza i ponosan sam na njih. Čestitam im na velikoj pobjedi" kazao je Radić.

Na drugoj strani, strateg Budvana, Miljan Bošković istakao je da je Budućnost više željela pobjedu.

"Igračima Budućnosti svaka čast jer su više željeli pobjedu i više su imali energije. Mi nismo dobro ušli u meč, nisam zadovoljan ni prvim setom koji smo dobili. Jednostavno nije nas slušala lopta, nismo bili smireni i pametni da završimo tu takmicu, što nas je koštalo poraza".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније