Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

25. 07. 2014. 10:27 >> 10:30

ORGANIZUJE CKM

Vaterpolo polufinala na nikšićkom Trgu Slobode

Crnogorska kulturna mreža (CKM) orgnizovaće na Trgu Slobode u Nikšiću gledanje utakmica polufinala sa prvenstva Evrope u vaterpolu, od 19 sati. U prvom polufinalu sastaju se Italija i domaćin Mađarska dok će sat i po kasnije naše „ajkule“ za plasman u finale tražiti protiv Srbije.

 

Iz CKM-a su naveli da su se za organizovanje događaja odlučili zbog velike popularnosti naše reprezentacije.

“Javno gledanje utakmica naše reprezentacije ima za cilj promociju crnogorskog identiteta i podizanje svijesti kod mladih o poštovanju i odnosu prema državi. Dosadašnja realizacija sličnih projekata se pokazala kao opravdana, pa smo se iz tih razloga odlučili da partnerski sa nikšićkom Opštinom nastavimo sa realizacijom projekta koji okuplja veliki broj mladih”, kazali su oni.

Iz CKM-a navode da ih posebno raduje što naša reprezentcija igra sa Srbijom, jer, kako su rekli, bez obzira na ishod neće biti razočarenja kod publike kao što je to bilo nakon mečeva naše fudbalske reprezentacije protiv Poljske i Engleske.

“Pozivamo sve građane Crne Gore da dođu u Nikšić da zajedno podržimo našu reprezentaciji, i da nakon utakmice posjete festival na jezeru Krupac pored Nikšića - Lake Fest koji obećava dobar provod i vrhunsku zabavu”, poručuju oni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније