Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

01. 03. 2023. 09:24 >> 09:47

LIGA ŠAMPIONA

Pavićević: Imaćemo šta da pokažemo u dvomeču sa FTC-om

Krilo naše rukometne reprezentacije i Budućnost Bemaksa, Ivona Pavićević govorila je za portal RTCG-a o predstojećim obavezama Budućnosti u Ligi šampiona.Izabranice Bojane Popović u martu očekuje dvomeč sa mađarskim Ferencvarošem u osmini finala Lige šampiona.

"FTC je dobra ekipa, ali smatram da i sa njima možemo da se nosimo. Imaju odličnu bekovsku postavu, golmanka ima važnu ulogu u timu i bila je odlična u odlučujućim momentima u posljednjih par meceva.Sigurna sam da će svaka od nas dati sve od sebe na obije utakmice. Čekaju nas iscrpljujuće dvije utakmice, a nijanse bi mogle da odluče. Moramo biti na nivou u svakom segmentu, kako u odbrani tako i u napadu. Napad mora da se odigra strpljivo, pametno i disciplinovano, sa što manje tehničkih grešaka i promašaja, jer je na ovakvim utakmicama svaki detalj bitan. Svaka od nas mora da je na 100 odsto" kazala je Ivona Pavićević.

Crnogorske šampionke u posljednje vrijeme imaju dosta problema sa povredama, pa će važno biti u kakvom će sastavu nastupiti u predstojeća dva meča.

"Nama je svaki igrač bitan. I najmlađi igrači su nam važni, jer njihovih pet minuta znače puno. Povrijeđene su Nataša, Andrijana i Jelena, nisam sigurna da će biti spremne za meč, naravno da bi nam mnogo značile, tako da vjerujem da će uspjeti da se oporave" kazala je Pavićević.

Prvi meč biće odigran u Bemaks areni u Podgorici 18.marta, revanš je 25.marta u Mađarskoj.

"Raduje me što prvu utakmicu igramo kod kuće, nadam se da će navijaci doći u što većem broju da nas podrže i da budu naš osmi igrač, mnogo bi nam značila njihova podrška. Ovo je dosta mlada ekipa, sa nas par starijih iskusnijih igračica. Ovoj ekipi je potrebno vremena i da prođe neki proces, da bi se dostigao željeni rezultat i vjerujem da je Budućnost na pravom putu. Vjerujem da su ljudi osjetili tu borbenost i veliku želju na terenu i da će doći da nas podrže" istakla je Pavićević.

Ivona Pavićević se na teren vratila prije skoro dva mjeseca nakon povrede, sada je kaže potpuno spremna za predstojeće obaveze.

"Napokon sam sastavila treninge i osjećam se odlično. Iza mene je težak period, povreda nije bila laka.Trebalo je malo više vremena da povratim taj osjećaj na terenu, ali sada je sve došlo na svoje. Bila sam strpljiva i trenirala kvalitetno, jer sam znala da moram proći kroz taj proces. Nema sumnje da ću biti spremna za meč protiv Ftc-a. Jeste da više od dva mjeseca nisam igrala zvanične utakmice i da do meča sa Ftc-om imamo samo pripremne, ali znam sebe, na te dvije utakmice ću ostaviti i zadnji atom snage i odigrati na iskustvo i karakter" zaključila je Pavićević.

Bolji iz dvomeča Budućnost - FTC igraće sa francuskim Mecom u četvrtfinalu Lige šampiona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније