Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

17. 12. 2023. 12:40 >> 12:41
Čitaj mi:

"OSTAJE ŽAL ZA DANSKOM"

Rajčić: Pravimo novu reprezentaciju koja će moći da igra sa svima

Kapitenka crnogorskih rukometašica Marina Rajčić kazala je da postoji žal za utakmicom četvrtfinala sa Dankinjama, ali da je na kraju ponosna na igre i na to što je reprezentacija proširila bazu.

Trijumfom nad Češkom (28:24), "lavice" su Svjetsko prvenstvo okončale na 7. mjestu.

"Najbitnije je da smo zdrave završile, a još smo i pobijedile. Žao mi je, naravno, zbog utakmice sa Danskom, ali srećna idem kući, jer znam da smo dale sve od sebe i dobile dosta igračica. To je jako bitno za naredna okupljanja i kvalifikacije koje slijede. Čekamo Martu da nam se oporavi i vrati, mislim da pravimo novu, mnogo jaku reprezentaciju, koja može da parira svima”, rekla Rajčić i dodala:

"Mnogo je pozitivnih stvari. Falilo nam je dosta igračica, neke su se oprostile, ali kad se neke vrate biće ono pravo. Samo da se lako uklope i nastavimo gdje smo danas stale”.

Slijede kvalifikacije za Olimpijske igre. Naša selekcija je u grupi sa Slovenijom, Paragvajem i poraženim iz meča za 5. mjesto između Holandije i Njemačke.

"Daćemo sve od sebe, nećemo to lako pustiti. To je naš san, san novih "lavica". Pripremaćemo se kroz klubove da kvalifikacije dočekamo spremne”, zaključila je Marina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније