Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

12. 04. 2024. 14:08 >> 15:38

uoči meča sa domaćinom

Rajčić: Protiv Njemačke moramo bolje da igramo

Rukometašice će na današnjem treningu pokušati da isprave greške iz meča sa Paragvajem i da mnogo bolje otvore utakmicu sa Njemačkom.

"Jučerašnja utakmica je bila teža za nas, naravno znale smo što nas očekuje, već smo igrale na prvenstvu sa njima. Ali opet, kad nema tih utakmica konstantno, onda nam treba malo vremena da uđemo u utakmicu, da osjetimo taj njihov ritam i njihovu brzinu. Na kraju najbitnija je ta pobjeda. Jeste da nismo igrale kako treba, da smo imale grešaka, ali ako je to trebalo da se desi, bolje da je to bilo juče" izjavila je kapiten naše reprezentacije Rajčićeva. 

Crna Gora veoma dobro poznaje Njemačku.

"Znamo što na čeka sjutra, veoma kvalitetna ekipa. igrale smo sa njima na Evropskom prvenstvu 2022. godine u Crnoj Gori. Imaju dobre bekove šutere, brza krila, baš dobru ekipu. Sigurno da ćemo danas na treningu popraviti neke stvari i sjutra dočekati utakmicu spremne", dodala je Rajčićeva.

Njemačka je na startu kvalifikacija pobijedila Sloveniju 31:25. Samo bekovska trojka je postigla 19 golova i sjutra bi trebalo očekivati dosta otvorenih šuteva, ali i pružiti mnogo bolju igru nego u utakmici sa Paragvajem.

"Zavisi kako počne utakmica, naravno. Nekad početak utakmice može da nas iznenadi, ali utakmica se igra 60 minuta. One igraju na domaćem terenu, sigurno da će imati snage za još jednu utakmicu, pretpostavljam da tako razmišljaju, da i one sjutra završe sve. Ali mi se nećemo dati, daćemo svoj maksimum i sigurna sam da ćemo sjutrašnju utakmicu mnogo bolje otvoriti i igrati nego juče" zaključila je Rajičićeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније