Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

19. 12. 2014. 08:44 >> 08:40
11

POLUFINALE EP

Lavice večeras protiv Španije

Rukometašice Crne Gore igraće danas u Budimpešti sa Španijom polufinalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj i Mađarskoj.

 

Zvanične evropske šampionke trijumfalno su završile takmičenje u glavnoj rundi, pobjedama protiv Njemačke (27:20), Holandije (31:27) i Švedske (30:29).

Prvu fazu takmičenja okončale su kao drugoplasirane u D grupi, sa dvije pobjede i porazom. Savladale su Srbiju (22:19) i Slovačku (28:24), a jedini poraz doživjele su od Francuske (24:20).

Španija je u A grupi osvojila prvo mjesto, pobjedama protiv Poljske (29:22), Rusije (25:24) i Mađarske 27:26.

U glavnoj rundi izgubila je od Norveške (29:26) i Rumunije (22:20), a do polufinala došla je pobjedom u direktnom duelu za drugo mjesto, protiv Danske (29:22).

Početak duela zakazan je za 18 sati.

U drugom polufinalu, dva sata i 15 minuta kasnije, sastaće se Norveška i Švedska.

Finalni, kao i meč za treće mjesto, biće odigrani u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније