Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

25. 01. 2015. 18:57 >> 18:53
3

SLOVENIJA BOLJA OD MAKEDONIJE

Marković odveo Katar među osam

Prvi četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva u rukometu domaćin Katar, koji je savladao Austriju sa 29:27 (13:14) i Slovenija koja je u ex-Yu derbiju bila bolja od Makedonije 30:28 (16:15).

Katar čeka boljeg iz duela Njemačke i Egipta, dok će Slovenci igrati sa pobjednikom duela Francuska - Argentina.

Katar nije blistao, ali je nekako izašao na kraj sa Austrijom, koja je vodila na poluvremenu 14:13.

Domaći su u nastavku preokrenuli i plasirali se među osam najboljih na planeti. Opet je blistao Žarko Marković sa osam golova, dok ga je dobro pratio Rafael Kapote sa sedam.

U poraženoj ekipi istakao se Robert Veber sa osam pogodaka.

Slovenci su lakše oekivanog pobijedili bivše sunarodnike Makedonce. Najbolji u reprezentaciji Slovenije bio je Dragan Gajić sa čak devet golova, dok je Kiril Lazarov u Makedoniji dao sedam.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније