Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ rtcg.me ]

02. 10. 2018. 15:40 >> 15:20
7

NAPREDOVAO TRI POZICIJE

Čelebić 818. na svijetu

Najbolje plasirani crnogorski teniser trenutno je Ljubomir Čelebić, koji se od juče nalazi na 818. mjestu na ATP listi, napredujući tako za tri pozicije u odnosu na prethodnu sedmicu.

Čelebić je ove godine odigrao 10 turnira, a najdalje je stigao na turnirima u Doboju (Bosna i Hercegovina), Heraklionu (Grčka) i Hamametu (Tunis), na kojima je nagradni fond iznosio po 15.000 eura.

Posljednji meč za sada je odigrao sredinom juna ove godine u Đuli u Mađarskoj, gdje je na startu glavnog žrijeba poražen od Brazilca Oskara Hozea Gutiereza (2:6, 6:4, 3:6).

Prema podacima sa zvaničnog sajta ATP, Čelebić je tokom 2018. godine zaradio 1.515 eura, a u cijeloj karijeri, računajući i dublove, nešto više od 42,3 hiljade eura.

Najbolji plasman u karijeri bilo mu je 667. mjesto u junu prošle godine.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније